Een ode aan Einstein, the Rolling Stones en het scheppen van eigen muziek… Rockpoëet en Songwriter Frank Blueka eert de relativiteit met sterke songs die spelen met tijd en ruimte. Prachtige beelden, piano, gitaar en een indrukwekkende stem.

Een theaterconcert van rockpoëet en songwriter Frank Blueka gaat verder dan een avond muziek, hij brengt het altijd in een bijzondere vorm. Dat leidde al eens tot het succesvolle ‘Tom Waits meets Neil Young’. Dit seizoen toert hij door Nederland met ‘Einstein was a Rolling Stone’. In “Einstein was a Rolling Stone” geeft Frank op verrassende wijze vorm aan een muzikale performance met als kader het creatieve denken van Einstein. Zijn concert is een boeiende ontdekkingsreis over het doorbreken van vaste patronen in de popmuziek. Songs die de tijd stil lijken te zetten en songs die de tijd ‘langer’ lijken te maken. Hoe doet muziek dat? En waarom was Albert Einstein een Rolling Stone? Het is de combinatie van muziek, mooie beelden en anekdotes tussendoor die het publiek ademloos doet luisteren.

In “Einstein was a Rolling Stone” bekende nummers van the Rolling Stones in afwisseling met nieuwe songs van Frank Blueka zelf. Daarnaast interessante muzikale zijpaden als Radiohead en Beethoven. Laat de warme sfeer je meevoeren in de flow van prachtige songs en het vrijdenken van Einstein...

Trailer "Einstein was a Rolling Stone"

Foto's: M.P.I. van Oort & O.J. Turner

Creatief

Performance,Tekst & Muziek : FRANK BLUEKA
Beelden: Einstein, art divers, Genius, Googled 
Regie: Frank Blueka/ Chris Illinoir/ N. Dekker 
Techniek/ Licht: Zaaltechnicus/ M. v Oort 
Foto's: M.P.I. van Oort / PRESS: BMP-Theater 

Blijf op de hoogte door inschrijving op de maillijst.